Bedrijfsevents
Tijd om je (potentiële) klanten of medewerkers eens echt te verrassen? Kom dan eens op onze voordeur kloppen. Met meer dan 15j ervaring in de creative eventsector heeft MatterMonkeys alles in huis om ook van jouw event een wervelend succes te maken.

Bedrijfsfeesten, pop-up stores, beursstanden, netwerk events, seminaries, festivals, PR-activiteiten, productlanceringen, .... . Niet enkel hebben we er 15j ervaring mee, we weten als geen ander hoe we creatief uit de hoek kunnen komen.

MatterMonkeys is niet enkel gespecialiseerd in het bedenken van deze events. Ook voor de uitvoering ervan zit je bij ons op het juiste adres.
MATTERMONKEYS
Bedrijfsevents
Organiseer je binnenkort een bedrijfsevent en wil je bijgestaan worden door één van onze eventplanners of heb je nood aan die sprankel creativiteit die wij kunnen bijbrengen? Contacteer ons dan snel. Onze eventplanners hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van zowel kleine als grote evenementen. Van een intiem momentje voor enkele gasten tot een extravaganza voor enkele duizenden genodigden.

Ons creatief team helpt je bij het plannen van een dag die zelfs jouw verwachtingen zal overtreffen en dit binnen het opgegeven budget. Gun jezelf dit comfort. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Ontdek alvast ons aanbod aan toplocaties.

CORONAPROOF EVENTS

The Coffee Club (CORONAPROOF EVENT)
Start the day right with a cup of coffee

Verras je klanten en personeel met één van onze mobiele barista's die voor enkele uren zijn tenten opslaat voor jouw bedrijf. Zo start je niet alleen de dag goed, je tovert een glimlach op ieders gezicht. Boek onze coffee club vandaag nog en verras je medewerkers met heerlijke koffiespecialiteiten.

Mag het iets meer zijn? Geef dan misschien nog een croissantje of gebakje bij de koffie.

Standaard pakket: € 650,00
Onze barista's verwennen je 2 uur lang met diverse koffies en theesmaken. Voor de hongerigen onder ons hebben we een assortiment cookies bij. Bij goed weer kan je plaatsnemen op ons klein maar kleurrijk terras en op veilige afstand een praatje doen met je collega's.

Grootte van de groep tot 50p. - corona restrictie -

Extra:
Croissantjes en chocoladebroodjes. € 75,00
Gearomatiseerd water € 40,00
Contacteer ons!
Parking Party
(CORONAPROOF EVENT)

Hold on to your hats and glasses because it is time to party … CORONA PROOF.

Nu de zon weer stilaan van de partij is kunnen we weer denken aan outdoor events. Geen lockdownparty maar wel een coronaproof event om je personeel of klanten te bedanken voor hun inzet in deze aparte tijden.

Geen betere plek om je bedrijf in de verf te zetten dan je eigen bedrijventerrein. Laat je bedrijfssite of parking omtoveren tot outdoor lounge en laat je personeel of klanten genieten van een drankje, hapje, BBQ, …

De outdoor lounge houdt zich aan de strikte coronamaatregelen die de overheid ons oplegt. We verdelen de genodigden in bubbels zoals voorgeschreven en voorzien de nodige ontsmettingsmiddelen. Zo kan jij op een veilige manier iedereen in de bloemen zetten.

Qua catering kunnen we ons perfect aanpassen aan je wensen. Van enkele leuke foodtrucks tot cocktailbar, van lekker fingerfood tot een BBQ. Daar buffetten momenteel uit den boze zijn voorzien we alles hapklaar in individuele porties.
Contacteer ons!

Bedrijfsevents

Start the day right with a cup of coffee.

Verras je klanten en personeel met één van onze mobiele barista's die voor enkele uren zijn tenten opslaat voor jouw bedrijf. Zo start je niet alleen de dag goed, je tovert een glimlach op ieders gezicht. Boek onze coffee club vandaag nog en verras je medewerkers met heerlijke koffiespecialiteiten.

Mag het iets meer zijn? Geef dan misschien nog een croissantje of gebakje bij de koffie.
Wenst u eerder een evenement op maat van uw bedrijf?
contacteer ons: hallo@mattermonkeys.be

LOCATIES

Op zoek naar een unieke locatie? Vergeet ons dan zeker niet te contacteren. Zit je droomlocatie hier nog niet bij? Dan zoeken we naar de ideale locatie die aansluit op jouw wensen.
KASTEEL HOF TER LINDEN
Hof ter Linden is een unieke locatie voor al uw feesten.Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin biedt tal van mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen van 10 tot 250 gasten.
DE SERRE
De Serre is een prachtige, groene eventlocatie in hartje Antwerpen voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 200 personen.

KAPEL VAN MERKSPLAS
De monumentale ruimte van de voormalige gevangeniskapel van Merksplas kolonie wordt sinds een aantal jaren gebruikt als evenementenlocatie.
ATHENA
In Zaal Athena is elke investering op dit gebied overbodig. Deze zaal is een perfect huwelijk tussen een zeer gewaagde en actuele opvatting over kunst én architectuur.
CARGO CLUB
In het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS, bevindt zich CARGO CLUB, beter gekend als de nightclub Red & Blue.


DRIE EIKEN
Hotel Drie Eiken is strategisch gelegen ten zuiden van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar door de ligging naast de afrit UZA E19. Het centrum van Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.