Huisstijl
Wie zijn we, wat doen we en wat mag je van ons verwachten.
Dat is waar een goede huisstijl voor staat. Het creëert, nog voor er een gesprek is geweest, een verwachtingspatroon bij je klanten.

Wij bij MatterMonkeys nemen de tijd om naar je verhaal te luisteren en een huisstijl te ontwikkelen die niet enkel aansluit bij jouw wensen maar ook bij de noden van jouw bedrijf.

MATTERMONKEYS

"De huisstijl van een onderneming is een bewust gekozen wijze van representatie naar buiten toe. Het betreft het geheel van het symbolische gedeelte of logo, kleur, typografie, vormtaal, fotografiestijl, ... . Kortom, het geheel van beelden waarmee je naar buiten treedt."


First impressions
can be tough,
when I saw it, I knew it!!!
"Huisstijl", "Corporate identity", … . Het lijken vaak grote dure woorden, zeker als je een kleine onderneming hebt. Zoals alles in het leven is die eerste indruk zeer belangrijk, ook de eerste indruk die de klant verkrijgt van jouw onderneming.

Bij die eerste oogopslag vindt de potentiële klant aansluiting bij jouw bedrijf of niet. Los van de kwaliteit van je product of dienst. Het is net daarom dat een bedrijf dient te beschikken over een duidelijke huisstijl. Een look & feel die doorheen de onderneming vloeit en aansluit bij wat jij wil vertellen als ondernemer.