Creative thinking
Het klinkt heel eenvoudig maar dat is het zeker niet. Als ondernemer ben je gehecht geraakt aan je gebruikelijke gewoontes en manieren, ben je door sommige problemen je positieve vibe kwijt waardoor je misschien te protectionistisch gaat denken of ga je de (marketing)strategie van je onderneming laten afhangen van de hoop dat alles wel goed komt. Maar wishful thinking overschaduwt vaak de werkelijkheid en de mogelijkheid om doelgericht acties te ondernemen.

Net daarom moet je als ondernemer soms het lef hebben om met je problemen naar buiten te komen en om een creatief team in te schakelen dat samen met jou zoekt naar de ideale strategie voor jouw onderneming. Elke onderneming kan baat hebben bij een goede dosis creativiteit. In elke situatie kunnen nieuwe ideeën vaak het verschil maken. Creatief denken kan je bij tal van uitdagingen gebruiken en hoeft zeker niet een laatste redmiddel te zijn. Integendeel!
MATTERMONKEYS
Creatief denken, hoe werkt het?
Creative thinking is een vorm van brainstorming. Er zijn tal van methodes om een creatief denkproces te starten. Met creative thinking zetten we in op het positief benaderen van een probleem of doel op verschillende manieren. Daarna bekijken we het geheel in 360° om tot een conclusie te komen. Hoewel wij bij MatterMonkeys elk probleem voor jou willen oplossen werken we hier vooral als moderator en laten we de stroom van ideeën komen van jou en je team. Heb je nood aan een extra visie? Dan nemen wij uiteraard graag deel aan deze sessie of voorzien we enkele specialisten ter zake om mee te denken over de toekomst van jouw onderneming.

Bekijk onze pakketten

Heb je vragen? Stuur ons gerust je vraag naar:
hallo@mattermonkeys.be
SMALL
Sessie van 1/2 dag. Deze kan plaatsvinden in één van onze gezellige vergaderzalen of bij jullie op het bedrijf.
Contacteer ons!
MEDIUM
Sessie van 1 dag waarbij we op een creatieve locatie samen zetten met een team. Naast een uitgebreide creative thinking sessie voorzien wij een basis ontbijt bij aankomst, een tien uurtje en een lunch.
Contacteer ons!
LARGE
Wil je heel je bedrijf eens onder de loep nemen? Dan trekken we er met jou en je belangrijkste medewerkers een weekend op uit naar een creatief stimulerende locatie. Deze locatie hangt af van jouw wensen maar is stuk uniek op haar manier. Tijdens deze uitstap koppelen we het creatieve aan het aangename. In een aangename en inspirerende omgeving creëren we de ideale omstandigheden om je bedrijf van nieuwe frisse ideeën en strategieën te voorzien.

Contacteer ons!
Waarover kan je zoal creatief denken?

Zoals aangegeven dien je niet enkel creatief te zijn als er grote problemen zijn

Je kan over zowat elk deel van je onderneming de creativiteit van je geest heen laten gaan. We sommen graag enkele meest voorkomende onderwerpen voor je op:

Optimalisering, strategisch denken, marketing, communicatie, educatie, innoveren, samenwerkingen, design, e-commerce, technologie, corporate identity, kwaliteit, teamwork, social media, klantenbinding, public relations, verkooptechnieken, veiligheid op de werkvloer, leiderschap, evenementen, efficiëntie, adverteren, …. .